utorok 28. októbra 2014

Všimli ste si v Dm drogerie? Alebo produkty pre každý prípad

Máte aj vy kozmetické drobnosti, ktoré možno ostatní v predajni prehliadnu, ale vy ste si ich obľúbili na toľko, že Vám nedá o tom presvedčiť aj iných? Ja som si pár takýchto našla v Dm drogérie. Niečo vďaka spolupráci a niečo som vypátrala sama.


Suchý šampón je niečo čo musím mať so sebou keď cestujem a tiež na poličke doma. Proste poznáte, keď sa zobudíte a vlasy nevyzerajú nič moc a vy ste dúfali, že to do rana vydržia - no nie. A keďže mávam denné-nočné, skoré vstávanie, cvičenie, a ešte poriadne dlhé vlasy, nie vždy to stíham, aby som si vlasy rýchlo umyla a vyfénovala - nič by mi to nebolo platné. A tak som si zvykla na suchý šampón, keď to situácia vyžadovala. Balea, ak sa nemýlim, ponúka tento aj v cestovnom balení. Vyskúšala som už viac druhov, a zatiaľ som ostala pri tomto z dmka. Vyhovuje mi cena, vôňa a efekt. A tiež sa s ním bavím, keď mi zafarbí vlasy na bielo :D 


No a toto je jeden vydarený a lacný kozmetický pomocník, ktorý nebudete chcieť už zameniť za iný. Aspoň mne sa to stalo. Prvé balenie som dostala na testovanie a druhé som si kúpila už sama. Proste keď si na niečo zvyknete a vyhovuje vám to nemáte prečo meniť alebo vracať sa ku starému. Tieto odličovacie tampóny ebelin sa mi najprv zdali zbytočne veľké, keďže som bola zvyknutá, na tie malé, okrúhle, balené v takých dlhých šuľcoch :D určite ich poznáte. Raz sa mi dokonca podarilo kúpiť tak otrasne odličovacie tampóny, že som sa bála kupovať ďalšie. Driapali pokožku, neviem z akého materiálu ich robili ale určite to boli kamene s brúsnym papierom. Vyhodila som ich hneď po prvom vyskúšaní. Tie boli dobé akurát tak na päty :D
Ebelin odličovacie tampóny sú veľké skoro ako dlaň, a obojstranné. Jedna strana je hladká a hebká a druhá ja zase hebká ale má jemné výstupky, ktoré plnia funkciu pílingu. Dokonale vymyslené. Jemnú stranu používam na odlíčenie očí a tú pílingovu na odlíčenie pleti. A na to všetko Vám stačí jeden tampón. V balení ich nájdete 35 kusov a popravde som to nerátala ako dlho to vydržalo mne, ale tak v priemere by to bol mesiac, ak beriem že sa odličujem raz do dňa, niekedy sa ani nepotrebujem odlíčiť a inokedy počas dňa použijem aj dva tampóny, večer na odlíčenie a v ten deň ešte ráno na prebratie pleti s micerálkou.
Keď ste ešte neskúšali tieto skvelé tampóny, mali by ste - stoja za to. V dmke ich nájdete, ak sa nemýlim za 1,29€.


Melónovo uhorkový telový spej od alverde som zvykla používať cez leto po sprche. Je to príjemná varianta ťažších telových sprejov, pričom sa nebije s vôňou samotného sprchového gélu a na pokožke pekne splynie a nelepí. Vôňu melónu mám veľmi rada, pričom zase uhorky vôbec. Ale v tejto kombinácii to vôbec nebolo zle. Toto malé balenie zapadne kamkoľvek, takže vám nebude prekážať ani v kabelke a tiež sa mi páči umelohmotná fľaštička, ktorá je ľahká a nepridá vám na váhe (kabelky, kozmetickej taštičky). Kedže je fľaštička šrubovacia, viete ju použiť aj opakovane. Či už ju naplníte iným telovým sprejom alebo dokonca osviežovačom vzduchu je len na vás, ale je super, že sa dnes nájde aj takáto viac krát použiteľná fľaštička.


Happy Day maska Balea je výborná vec na cesty podobne ako Balea kvetinka do sprchy, o ktorej píšem nižšie. Vonia ako grep, aj keď podľa mňa je to niečo sladšie :) ale rovnako svieže. Jedno balenie obsahuje 2x8ml vankúšiky, z ktorých mi jedno vystačí na dve použitia. Maska je krémová a na pokožke pôsobí chladivo a upokojujúco. Obsahuje mandľový olej a olej z jadierok kukurice a taktiež bambucké maslo. Práve táto kombinácia dodá pokožke jemnosť a vláčnosť. Po 10 minútach pôsobenia maska zmatnie a zatuhne, a vtedy je ju dobre odlíčiť navlhčeným  vatovým tampónom. Mne sa podarilo spotrebovať tri :D Je to veľa / malo? Zvyknutá som skôr masku zmyť, ale takto sa mi zdala pokožka viac matnejšia a nebolo ju nutné ešte osušiť uterákom. Mám rada maský s chladivým efektom, čo je výborné v lete ale nezanevriem na ňu aj v zime. Svoj účinok spĺňa tak či tak :) Pokožka je ukľudnená, matná a a svieža.


A na záver čerešnička. Alebo kvetinka? Táto kvetinka je malé 8 ml balenie sprchového gélu Balea. Na vrchu sa perforovaná časť nalomí, čím vznikne otvor pre dávkovanie. Podľa môjho názoru by gélu mohlo byť v kvetinke viac, ale postačí to na jedno osprchovanie bohate. Chválim veľmi milé balenie do tvaru kvetinky, ktoré nezaberie veľa miesta a dokonca pekne ukáže aj na poličke v kúpelní,  v prípade, že si ich na cestu samozrejme nakúpite viac. Moja Balea kvetinka voňala mandarinkou a dokonca sa je parfumácia udržala na pokožke aj po osprchovaní. V podstate nemám nič proti Balea sprcháčom - skvelá cena a z vôni si môžete vyberať akú len chcete.    


7 komentárov:

  1. Ja mám rada ebelin tapóny ale tie klasické. Tieto veľké, som ešte nevýskúšala. Ale určite si ich nabudúce kúpim. Aj po pleťovej maske sa popozerám. Masku s chladivím efektom som ešte tuším nemala.
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No mňa ten suchý šampón nejak neočaril, skôr naopak, strašne mi smrdí a dusím sa z neho :P aale tak koľko ľudí, toľko chutí
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujaly mě ty odličovací tampónky a taky tělový sprej od Alverde :)

    Spotřebováno - Září 2014

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten telový sprej a kvetinku som zatiaľ ani nevidela :) ale po suchom šampóne sa určite porozhliadnem, je to veľmi praktická vec :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balea má veľmi veľa skvelých produktov, ich odličovacie tampóny sú fakt vynikajúce, ja používam tie obyčajné a som spokojná, neoddeľujú sa od seba a to je základ. A veľmi milo ma prekvapila aj voda v spreji, ktorá bola počas horúcich dní mojím verným spoločníkom. A ešte mám rada telové mlieko Magic Summer.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...