pondelok 2. februára 2015

Sprchové camboo - Dermacol a Balea

Voňavé ráno, svieže telo, jemná pokožka, oddychový večer. S týmto sa spájajú moje sprchové seansy. Áno seansy, pretože podľa niekoho tam trávim priveľa času. Ale pomôžem si ja - nikdy :D Sprcha je môj súkromný minimalistický wellness a vzdať sa jej neprichádza do úvahy. Takže pardon keď tam dokážem stráviť celú svoju mladosť :P 

Trošku som sa rozpísala na úvod, ale nebude to dnes recenzia o sprchových kútoch a teplote vody, ale o dvojici sprchovej kozmetiky, ktorých spojenie je veľmi vydarené. Ako blogerke sa mi stáva, že mám zrazu priveľa produktov na jeden účel. Momentálne v tom vedú šampóny ale tiež to bývajú aj sprchové gély. Jeden dostanete na recenziu, iný si chcem kúpiť lebo je za skvelú cenu a ďalší dostanem, lebo niekto si povedal, že toto je niečo pre mňa. Dnešná recenzia je polovične sponzorovaná, keďže Balea sprchový píling som dostala do dm drogérie a Dermacol Aroma Ritual som si kúpila zo zvedavosti.

 
Dermacol Aroma Ritual opojný sprchový gél s vôňou írskej kávy, je opäť vydarený počin v rámci sprchových gélov - jednoducho moja šálka kávy :) Nikdy pred tým než som si tento sprcháč zadovážila, som írsku kávu nepila, ale už som to dobehla, a zatiaľ najlepšiu mali v Košiciach v Metropolitane - podnik nič moc ale kávu robia fajnú :) 
Popis na obale gélu jednoducho zvádza vyskúšať ho. A po privoňaní som už nemohla odolať. S vôňou írskej kávy a kofeínom pohladí vašu pokožku, zahalí ju do krémovej peny a zanechá ju čistú a zamatovo hebkú. Opojná aróma írskej kávy povzbudí telo a zmysly a premení sprchovanie na nevšedný zážitok .

Keďže som sa do recenzie pustila po tom, čo som gél spotrebovala, stihla som ho len nafotiť, ale jeho obsah, ako vzorku sa mi už z neho nepodarilo dostať - ani silou ani nožnicami :) Ale aby ste mali akú takú predstavu má farba svetlejšiu od whiskey, možno jemné latté a je priehľadný ako každý z Aroma Ritual gélov. Po nanesení na pokožku pocítite sladkú vôňu írskej kávy s jemnou penou.

No ale nebola by som to ja, keby som niečo nevymyslela a jedno neskoré sprchovanie som si povedala, čo takto spojiť vôňu írskej kávy s vôňou a mandarinkovo-pomarančovým pílingovým gélom Balea. A výsledok? Dokonalý sprchovací zážitok plus hladká a voňavá pokožka. 
Balea mandarikovo-pomrančový sprchový píling, som poučená z minula stihla ešte pred spotrebovaním nafotiť. Niekedy musím myslieť dopredu, kým sa rozhodnem niečo recenzovať :) Konzistenciou je oveľa hutnejší ako Dermacol, má sýtu oranžovú farbu a v sebe väčšie modré pílingové čiastočky, ktoré tak umožňujú používať gél každý deň, keďže nie je natoľko agresívny.

V kombinácii týchto dvoch vôni a využitia, keďže Balea hutnejší píling nepení a pokožku zbaví "zbytočností" a zase naopak tekutejší Aroma Ritual pokožku zvláčni a hydratuje. Ak sa nemýlim tak aj samotný Dermacol ponúka gél v kombinácii pomaranča a čokolády, ale toto čo sa podarilo spojiť mne som ešte v ponuke drogériek nevidela :) Sprchový pílingový gél so sviežou vôňou pomaranča, mandarinky a arómou lahodnej írskej kávy, ktoré dokonale spríjemnia Vaše sprchové wellness seansy ;)

4 komentáre:

  1. Výborný nápad, určite je to krásna vôňa:) tieto sprcháče od Dermacolu sa mi veľmi zapáčili mámm doma ten rebarborový a chcela som minule ešte ten pomaranč s čokoládou avšak nemali ho:/
    Hello From The Edge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto dva sprchace milujem, Baleu mam kupenu v zasobe, nemyslela som za ma az tak chyti ale je tak osviezujuca ze palec hore pre DM, a tento Dermacol taktiez milujem ta vona sa fakt neda opisat

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chválim nápad, určite skúsim túto kombináciu, tak či tak som chcela skúsit tento peeling a nejaký sprcháč od dermacolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa oba tieto produkty velmi páčia. Pravdupovediac ešte som nemala peeling s krajšou vôňou a kávový Dermacol je tiež jednou z najkrajších kávových kozmetických vôní. A s tým spojením to vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...