utorok 31. marca 2015

AVON Špirála SuperExtend Winged Out

Dokonalé oddelené a predlžené riasy? Jedine so SuperExtend Winged Out. K tejto novinke som sa dostala vďaka spolupráci s Avonom rovnako ako niektoré blogerky, u ktorých ste su už mohli recenzie prečítať. Práve pri takomto type testovania má výhodu to, že každej z nás bol zaslaný rovnaký produkt - nie ako je to v prípade rúžov. Práve na špirále je dokonale vidieť rozdiel, keďže ani jedna nemáme rovnako husté alebo dlhé riasy. Takže máte postarané o finálny efekt a dokonalú recenziu už len pri pohľade na fotky . 
SuperExtend Winged Out špirála zaručuje až o 80% výraznejšie predĺženie rias, vďaka extra čiernymi vláknam, ktoré dodajú farbu bez hrudiek a bez zlepenia. V katalógu ju nájdete vo dvoch odtieňoch Black Brown a Raven Black za ccenu 7,60 €.
Na fotke môžete vidieť efekt čo táto šikovná špirála dokáže s riasami. Predĺži určite a poriadne, avšak ja mam radšej keď sú moje riasy aj hustejšie. Na to už však používam inú špirálu. Každá z nich má svoj plusy ale aj svoje nevýhody. Pri SuperExtend Winged Out môžem čakať dlhé riasy, ale pri vrstvení už nie je vidieť rozdiel. Riasy sú oddelene a predĺžené, ale ako vidíte na fotke, tak v mojom prípade je to veľmi jemné. Preto mám rada kombinovanie špirál. Zhusťujúca špirála dodá mojim riasam objem, ale môže sa stať, že ich zlepí. V tom nastupuje na rad SuperExtend Winged Out, ktorá riasy oddelí a predĺži. Dokonalý výsledok. Na iných blogoch si môžete pozireť rozdielne výsledky, ktoré SuperExtend Winged Out dokáže z riasami, ktoré sú husté a krátke alebo dlhé, husté a výrazné. Ja to nemám také jednoduché, že mi ku šťastiu postačí jediná špirála. Naposledy som bola takto veľmi nadšená a spokojná len so špirálou Big&Daring od Avonu.
Veľkým plusom SuperExtend Winged Out je samotná umelá kefka, ktorá má prispôsobený, zúžený tvar, ktorý umožňuje sa dostať aj k riasam v kútiku oka. Keďže hlavnou funkciu špirály je najmä predĺženie a oddelenie rias nestane sa aby sa Vám na riasach vrstvila a následne opadávala. Z môjho pohľadu a spôsobu používania je veľmi ľahká, riasy nezaťažuje a veľmi pekne otvorí pohľad. 

K tejto špirále sa vyjadril aj oficiálny vizážista AVON Pavel Bauer, a celkom s ním súhlasím. Tvrdí, že špirálu si je dôležite vybrať podľa typu rias, a teda v mojom prípade skôr uprednostním zhusťujúcu ako predlžujúcu špirálu. A pre dosiahnutie najlepšieho výsledku, rovnako ako ja odporúča kombinovať kľudne aj dve špirály naraz. Takže som rada, že aj vizážisti preferujú takýto spôsob a neprezentujú len jediný typ, ktorý je práve v ponuke. 

V každom produkte, ako je už aj recenzovaná SuperExtend Winged Out špirála, sa vedia nájsť plusy, ktoré ju odlíšia od iných a ulahodí väčšine. Práve naopak mínusy sú skôr problémom menšiny, ako napríklad ja mám riasy redšie a jemnejšie a preto ani samotný výsledok nemusí byť ten najlepší. To však nijako produkt nezaraďuje k prepadákom, alebo produktom, ktoré by som neodporúčala. Každá z Vás si musí nájsť tu správnu špirálu a ja sama viem aké je to zložite :) Veď už len to prvotné skúšanie a nanášanie je niekedy plne sklamania. Špirála sa potrebuje trochu "rozpumpovať", aby nanášala dostatok riasenky a pekne ich obalila. Tak isto záleží aj na spôsobe nanášania, ktorý som už spomínala. Nejde len o nanášanie od korienkov ku končekom rias, ale ide aj o krúživý pohyb, ktorým akoby riasy obaľujete. 

2 komentáre:

  1. Ja moc avon špirály neobľubujem ale táto sa mi pozdáva. Naozaj ti pekne predĺžila riasy!:)
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne špirály od Avonu veľmi nevyhovujú, ale tak 100 ľudí 100 chutí :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...