pondelok 13. augusta 2012

Cyrus Hairstyle



Ešte len pred nedávnom som tu písala článok zo sveta showbizzu ... niečo málo o Mile Kunis, P!nk a tiež obľúbenej-neobľúbenej Miley Cyrus ... dievča vymenilo dlhé hnedé vlasy za blonďavý, dievčenský účes ... to však ale nebol koniec ... Miley Cyrus išla na krátko ... podľa Tweetera je najspokojnešia a konečne sama sebou ...

Myslím, že každá z vás, ktorá si vyskúšala už krátky zostrih, vie aký je to pocit :) oslobodzujúci ... ale isto viem, že to nespravila pre chlapa, pretože Miley je zasnúbená s bratom sexi tatka Thora, Liama Hemswortha ... do ktorého sa zaľúbila pri natáčaní filmu Posledná pieseň, ktorý vznikol podľa knižnej predlohy Nicholasa Sparksa.

A samozrejme aby som nezabudla ... s Miley sa stretneme v novej sérii Dva a pol chlapa ... žeby nove dievča v meste, ktoré zbalí Jake?

Čo poviete na nový účes, ktorý Miley vytvoril dvorný kaderník Chris McMillan?   




V minulosti sa s týmto účesom zviditeľnila
 tanečníčka skupiny Pussycat Dolls, Kimberly Wyatt


modelka Agyness Deyen


herečka Keira Knightley, pre úlohu vo filme Domino


barbadoská speváčka Rihanna





3 komentáre:

  1. rano mi posielala sesternica jej fotky s tymto ucesom.... podla mna jej to ide a tým hviezdam to moze byt jedno....prirobit vlasy si mozu dat kedy chcu tak prečo nie ja by som tiež skušala kadečo keby som mala take možnosti :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné ! :)

    Followuju tě ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podla mna dobry uces ale hlavne pre niekoho, kto si moze dovolit sa o to stale starat alebo ma stylistu, lebo kratke vlasy su neskutocne komplikovane na udrzbu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...