piatok 20. júla 2012

Barry M - očné tiene



Trio očné tiene - Zlatá bohyňa


Prvé čo ma potešilo bola kombinácia farieb. Tieto zemité tóny veľmi obľubujem a názov paletky - Zlatá bohyňa mi týmito pripomína bohyňu lovu Dianu. Prvé dva odtiene sú obohatené perleťou oproti poslednému, najtmavšiemu. Ja osobne som zvyknutá používať kombináciu prvý s posledným, ale v tomto prípade to bol až príliš silný kontrast, pretože prvý, svetlý, biely tieň ma skôr tendenciu rozjasňovača viečka, preto by som ho skôr odporúčila aplikovať pod obočie alebo len samostatne pri jemnom líčení v kombinácii s linkou, poprípade druhým pereleťovým tieňom z tejto paletky. Ešte by som chcela podotknúť, že je to dosť tuhý a trúsivý tieň oproti zvyšným dvom, preto je ho lepšie aplikovať na viečko prstom, čo dopomôže  lepšiemu zapracovaniu alebo potom pomocou penového aplikátora očných tieňov - určite to neodporúčam aplikovať štetcom, jedine tak pod obočie. Prostredný, jesenný tehlový odtieň určite veľmi pekne vynikne na opálenej pleti, čo v mojom prípade nie je. Jeho konzistencia je oproti prvému lepšia a preto sa dobre nanáša aj štetcom. Tak isto ako prvý krásne perleťuje. Posledný hnedý tieň je bezperleťový a dosť výrazný. Takaže moje odporúčanie na jeho použitie je buď pre silné, výrazné, večerné líčenie alebo zapracoavať ho do dymového líčenia očí. Poprípade použiť tento tieň a zjemniť ho perleťou prvého. 

Cena: 6,90 € (e-shop)

Moje hodnotenie tejto paletky sú 4 purpurky z 5tich. Zaslúži si ich za perleťový nádych, intentzitu posledných dvoch odtieňov a samotnou kombináciu, ktorú skôr odporúčam tmavším typom alebo na večerné líčenie. V e-shope si je možné vybrať z ďalších siedmich paletiek. 

Na internete som našla inšpiráciu ako použiť tieto tiene v správnej kombinácii, aby bol výsledný efekt dokonalý.

Práškové očné tiene - Šarlátovo ružová 7


Práškové očné tiene - Zlato zelená 79


Tieto práškové tiene ma veľmi prekvapili. Sú letné, svieže a krásne perleťové. Výborný pigment a táto kombinácia, ktorá mi bola zaslaná je proste hitom tohto leta. Pri zeleno zlatej som si myslela, že je to čistý zlatý odtieň pretože množstvo perlete v nej spôsobuje tento dojem. Ani neviem čo by som mohla vytknúť jednej alebo druhej farbičke. Možno to označenie, pretože mi nesedí ani na jednu ani na druhú farbu. Vo vzorkovniku, ktorý som našla na stránke je dokonca táto ružová označená ako šatlátová ... čo je skôr podľa mňa preklep, ale aj keby to potom mala byť šarlátová ružová, je na toto pomenovanie príliš svieža a ružova ako šarlátová. Skôr by som ich nazvala slnečná ružová a neónová žltá - aspoň v tejto kombinácii :) 
Keď som poprvýkrát vyskúšala zase druhý odtieň zeleno zlatej, prvé čo mi napadlo bol James Bond a Gold finger - polonahá, ležiaca kráska na posteli natretá zlatou farbou. Ponorila som prst do nádobky s tieňom a nevedela som sa "zbaviť" tejto farby.  

Cena: 6 € (e-shop)

Moje hodnotenie je najvyššie aké môžem dať a to 5 purpuriek. Sú to skvelé, kvalitné, intezívne, extra perleťové a výrazné práškové tiene. Veľmi by ma zaujímali aj ostatne, pretože v kolekcii je 81 odtieňov, čo je neskonale veľa.



2 komentáre:

  1. K tomu líčeniu, čo si našla na nete je potrebná aj taká krásna dúhovka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skôr šikovné ruky ... ale bola by som aj celkom za zmenu duhovky :D nap. také modré šošovky by som si určite rada niekedy skúsila

      Odstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...