utorok 16. apríla 2013

MTV Movie Awards 2013, alebo Kto si čo obliekol


Pred dvoma dňami, 14.4.2013 sa v L.A., v Kalifornii, konalo odovzdávanie MTV Movie Awards. Moderovania sa zhostila "nenápadná" :) Rebel Wilson, ktorú ste mohli vidieť vo viacerých amerických komédiach, ako napríklad What to expect when you´re expecting a poriadne to tam rozbalila. Čo sa týka ocenení, tak MTV Movie Awards je charakteristické ojedinelými kategóriami, za ktoré sa dá hlasovať, ako "najlepšie vystúpenie bez trička", "najlepší WTF moment", "najlepší scared-ass-s**t /najdesivejší moment"... Avšak si myslím, že ocenenia, v ktorejkoľvek kategórii boli zaslúžene, nie ako v prípade slovenských súťaží OTO, Slávik ... 

"Filmom roku" sa stali Marvel´s The Avangers, a neostalo to len pri jednej cene, pretože sa im podarilo vyhrať aj kategórie "najlepší záporak", za rolu Lokiho, ktorého si zahral môj obľúbený Tom Hiddleston, a tiež vyhrali aj za "najlepší filmový súboj", ktorý bol epický :) (Hulkov výkon veľmi potešil). Veľmi ma sklamalo, že vyhlasovanie "the best kiss" už nie je to čo bývalo. Ak si pamätáte, tak preberanie za film Notebook alebo Let´s Dance bolo vždy najkrajším momentom večera

Na záver ešte stručne zhrniem, že záznam z odovzdávania si môžete pozrieť na MTV dnes a zajtra o 18:30 v originálnom znení, alebo cez víkend s titulkami. Videá z preberania cien nájdete aj na stránke MTV. A teraz sa vrhnem na to, čomu som chcela tento príspevok venovať, a to "čo si kto obliekol na červený koberec". Nie som žiaden módy guru a preto, je to len moje osobné hodnotenie toho čo sa mi páčilo a čo nie. Som zvedavá tiež na váš názor, takže komentujte :)




Najkrajšou ženou celého večera bola určite mladučká Selena Gomez, ktorej rozchod s JB veľmi prospel. Elegantná, usmievavá v "šampáň" šatách od Julien Macdonald a nedbalom konskom vrkoči vyzerala úžasne.



Nestárnuca Kylie Minogue, sa predviedla v šatách Paco Rabanne, ktoré jej totálne zdeformovali postavu. Odhalený pupok a rytiersky zbroj proste k sebe nepasujú a neviem či si tento strieborný outfit vyberala sama, alebo jej radili stylist, ale určite by som v budúcnosti na tieto rady nedala. Strašné a stratené v čase. Kyliena dokonalá tvár bola jediné čo stálo za pohľad.


  

Veľmi zaujímavo vyzeral model Cushnie Et Ochs, v ktorom prišla modelka Karlie Kloss. Upravená verzia tohto modelu jej veľmi pristala a je vidno, že si ho určite nedovolí nosiť každá. Vypracované bruško a dokonalá postava z módnych prehliadok vie ako zapôsobiť. Jemné doplnky David Yurman a topánky Gucci, nemohli nič pokaziť. Veľmi pekné.



Heyley Williams z Parmore mi skôr pripomína rozprávkovú postavičku a v porovnaní s ňou napríklad taká Snooki vyznela ako dáma. Heyley sa nedá veľa vyčítať, kedže to je celá ona - bláznivá, ružovo-červená a nápadná. Videla som ju už aj v krásnych šatách, kde nechala vyznieť peknú postavu. Proste pojala to po svojom, zabehla do Zary a kúpila to čo je padlo do oka, alebo len tak otvorila šatník a natiahla na seba to čo mala. Páči sa mi jej make-up, jej vlasy, avšak kabelku tohto tvaru by som určite zahodila a miesto týchto topánok by som jej dala Loboutinky, ktoré mala Kylie.



Veľmi zle oblečený Michael Kors, na herečke Kelly Washington. Možno by som tak zničila myšlienku celého outfitu, ale viac by sa mi na Kelly páčilo, keby mala na sebe čierny základ a na ňom, ako je vidno z predu, len tu kratšiu žltú "sukničku". Topánky by som vymenila tiež pretože táto zvláštna krátka špička pôsobí veľmi komicky. Vlečka sa jej zbytočne krútila a krčila a myslím, že nebola ani dostatočne vyžehlená. Kabelka sa tak isto k tomuto celému vôbec nehodila odlišným odtieňom žltej. Účes by som volila tiež iný.



Elegantná čarodejnica, ktorá vyrástla v krásnu ženu. Emma Watson si obliekla nápadito strihané šaty Maxime Simoens, ktoré na jej postavu padli ako uliate - pekný dekolt, pás, boky . Veľmi zaujímavé boli aj topánky Proenza Schouler, jednoduchý dievčenský meke-up a jednoduchý účes. 



Herečka Jordana Brewster, z Rýchlo a zbesilo 6, si obliekla biele, letné šaty Camilla and Marc, ktoré ma veľmi neohúrili a spodný len mám chuť odpárať a nechať len zúženú sukňu ku kolenám. Na  tomto outfite ma jedine očarili topánky Cassadei, biele lodičky so zeleným opätkom. Dokonalý doplnok "nudnej" bielej.



Z pánov, ktorý sa prešli po červenom koberci, určite všetkých zatienil, elegantný a šarmantný Tom Hiddleston, najlepší záporak večera. Armani oblek v odtieni kráľovskej modrej mu sedel neskutočne dobre.  Ak si pozriete fotky z tohto večera, tak mi musíte dať za pravdu, že ani jeden z pozvaných nevyzeral takto dobre. 

  
Mám ešte veľa fotiek z červeného koberca, ku ktorým by som sa vyjadrila kladne alebo záporne (asi viac záporne), ale to by bol asi najdlhší príspevok, ktorý by som uverejnila :) Takže vám už len v slide aplikácii pripájam zvyšné modely. P.S.: pri niektorých sa mi zastavil rozum :)

5 komentárov:

  1. niektoré teda mali ranu :D Hayley mám rada, ale vyzerá ako strašiak v kukuričnom poli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne celkovo tieto celebrity pridu ako keby uz nevedeli co na seba... Asi cim drahsi model-tym otrasnejsie to vyzera :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani mňa moc neohúrili :) v prvom rade chcú byť originálne, ale čo sa týka "večerných" šiat, ja som klasik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na Kylie sa mi teda nepáči ani ten make up ani vlasy ani nič. Vyzerá strašne unavene. Neviem prečo ale outfit Kelly Washington sa mi celkom pozdáva:p A selena dokonalá ako vždy...DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...