piatok 12. apríla 2013

Zoeva štetce


Po štyroch mesiacoch som sa opäť rozhodla, že natočím video :) Možno menej kvalitné, ale tak snáď vám to nebude prekážať a rady si ho pozriete. Ak sa to ujme a bude sa vám to páčiť, tak budem videa pridávať častejšie. Takže som zvedavá na vaše reakcie :)
Prezentované štetce si môžete zakúpiť na stránke www.zoeva.sk a pri každom nájdete aj priamy odkaz.





EYE DEFINITION vegan





7 komentárov:

  1. Ja nad nimi stále uvažujem, páči sa mi sada na oči, ktorá sa ale predáva v Nemecku a keďže my máme pobočku Zoeva, tak na SR neposielajú. Takže som nahratá... :-/ tak možno kúpim singlovky, uvidím.. inak super video, veľmi dobre sa na Teba pozerá aj počúva :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No dúfam, že naša Zoeva sa pekne doplní štetcami, ktoré ponúkajú, len to bude určite trvať. Ja som sa napríklad pýtala, že či ešte budú predávať Bamboo set a bolo mi odpísané, že to viac menej závisí od toho aký bude záujem. A o mesiac na ako som si kúpila tieto štetce sa Bamboo objavilo na stránke. Ale neľutujem
      A ďakujem :) Som veľmi rada, že sa video páči

      Odstrániť
    2. Ahaa, tak im skúsim napísať. Ďakujem za radu :-)

      Odstrániť
  2. Děkuji za recenzi. Na nákup Zoeva štětců se chystám, ale český obchod tak nějak zaostává, takže čekám, jak se to tam vůbec vyvine.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie je za čo :) snáď vám český shop čoskoro naskladnia ...

      Odstrániť
  3. ja mám sadu na oči a chystám sa ešte isto na ďalšie,lebo som si ich zamilovala....no a štetiny z poníka...fú, to som ani ja netušila:/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobre video. Tie stetce vyzeraju fakt moc pekne.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...